Op de onderstaande luchtfoto ziet waterpark Zwartkruis aan de Kuikhornstervaart die bovenin de foto uitmondt in het Bergumermeer. Vanuit daar heeft u een directe en snelle verbinding met alle Friese meren. In de andere richting komt de Kuikhornstervaart uit bij de sluizen bij Lauwersoog. Daar heeft u toegang tot de Waddenzee.

Luchtfoto Waterpark Zwartkruis
Uw vakantie in Friesland

Genieten op het water

Uw vakantiewoning met een boot

Het arrangement van uw waterpaviljoen kan de huur van een stoere toerboot of zelfs een arrangement met een prachtig motorjacht bieden. En voor beide waterpaviljoens geldt dat u de boot aan uw eigen steiger aan het huis kunt aanleggen en op ieder moment kunt vertrekken voor een heerlijke tocht op het Friese water.

Waterpaviljoens is een uitstekende uitvalsbasis met prima verbindingen met alle Friese meren maar ook een directe doorgang naar het lauwersmeer en de Waddenzee.

Bootverhuur bij waterpaviljoens

Zoals u ziet is Waterpaviljoens ook een uitstekende gelegenheid om te genieten van een vakantie vol met vaarplezier.

Boek uw vaarvakantie

De Waterpaviljoens Eden en Armo bieden een een fantastische mogelijkheid om te genieten van een vaarvakantie in Friesland.

Beleef Friesland en uw vakantiewoning!

check


U kiest met maximaal 4 personen voor waterpaviljoen Eden om het prachtige uitzicht, de beste visvakantie, de gezellige inrichting, de fraaie afwerking, de jukebox en de zeer complete inventaris.

check


Met maximaal 12 (8+4) personen kiest u voor waterpaviljoen Armo om de combi sauna, de 3 grote lcd televisies, de zonnebank met hemel en trimfiets en de ruimte die de woning biedt.