Om te relaxen en uit te kunnen rusten, is het van belang dat de omgeving rust biedt. In de eerste plaats is het water een rustgevende factor. Maar nog belangrijker is het ontbreken van 'rust verstorende' activiteiten. U treft er geen speeltuin, geen bingo- of disco en geen verkeer door het park aan. In de avond en vroege ochtend ervaart u een stilte die u waarschijnlijk zelden heeft gehoord...

Relax en chill

Uw vakantie in Friesland

Relax & Chill

Niet weg en niets doen

Relax & Chill

Met alle mogelijkheden die Friesland te bieden heeft zou je haast vergeten dat vakantie voor veel mensen ook een keer helemaal niets doen betekent. De auto eens lekker laten staan en de dag beginnen met wat langer uitslapen en een heerlijk ontbijt.

Daarna de prachtige dag instappen met een goed boek dat al zo lang op de plank lag, een keer samen iets lekkers koken, gewoon in de zon liggen en stiekem in slaap vallen, genieten van prachtige muziek met een lekker wijntje erbij, een hengeltje uitwerpen of genieten van een lekker bad of een sauna. Het kan allemaal in één van de twee waterpaviljoens!

Geniet van uw welverdiende rust en beleef een vakantie waarvoor u straks geen foto's nodig heeft om hem te kunnen herinneren.

Boek uw rust & relax vakantie

De Waterpaviljoens Eden en Armo bieden beiden comfortabele en luxe 'relax' faciliteiten.

Beleef Friesland en uw vakantiewoning!

check


U kiest met maximaal 4 personen voor waterpaviljoen Eden om het prachtige uitzicht, de beste visvakantie, de gezellige inrichting, de fraaie afwerking, de jukebox en de zeer complete inventaris.

check


Met maximaal 12 (8+4) personen kiest u voor waterpaviljoen Armo om de combi sauna, de 3 grote lcd televisies, de zonnebank met hemel en trimfiets en de ruimte die de woning biedt.