Fietsen huren
Fiets huren

Veel van onze gasten nemen zelf de fietsen mee hoewel wij die ook voor u kunnen verzorgen. Prima dames en herenfietsen (Batavus weekend), gebracht en gehaald. Geeft u na uw reservering even op voor welke dagen u hiervan gebruik wilt maken. Waterpaviljoens is ook een prima startpunt voor mooie fietstochten in Friesland!

Garmin fietsnavigatie

Uw vakantie in Friesland

Fietsen

Fietsen ... zo zie je nog eens iets

Friesland

Niet alleen om de prachtige natuurgebieden, de uitgestrekte fietsroutes maar ook door het rustige verkeer, is fietsen in Friesland een uiterst plezierige en gezonde manier om uw vakantie in te vullen. Omdat 10% van de oppervlakte van Friesland bestaat uit natuurgebied, zijn er heel veel prachtige routes om te ontdekken.

Boek uw fietsvakantie

De Waterpaviljoens Eden en Armo bieden een prima startpunt voor uw fietsvakantie. U kunt uw fietsen meenemen of bij ons huren.

Beleef Friesland en uw vakantiewoning!

check


U kiest met maximaal 4 personen voor waterpaviljoen Eden om het prachtige uitzicht, de beste visvakantie, de gezellige inrichting, de fraaie afwerking, de jukebox en de zeer complete inventaris.

check


Met maximaal 12 (8+4) personen kiest u voor waterpaviljoen Armo om de combi sauna, de 3 grote lcd televisies, de zonnebank met hemel en trimfiets en de ruimte die de woning biedt.